Just another WordPress.com site

KINOPLATZ

KINOPLATZ son Antonio i Raul. Ambdós ex-membres de la banda Inés de Kastro. Aquesta dada no te cap interés més enllà de l’anècdota.

KINOPLATZ son un duet que pot ser ampliat en funció de les necessitats o que pot acoplar-se a d’altres cel·lules formant estructures complexes.

KINOPLATZ és una idea. No. Més aviat son un seguit d’idees que es retroalimenten formant un corpus on el tot transcendeix de llarg la suma de les parts. Es tracta d’un veritable work in progress al que ningú, ni ells mateixos, es capaç d’entreveure un possible punt d’arribada. Com un joc on l’atzar ens depara tot el ventall possible de sorts i on cada moviment respon a una estratègia prefigurada per algú que no participa en la partida i que ni tan sols hi te constància.

KINOPLATZ és un concepte. No. KINOPLATZ és un grup i és un concepte i és una sonoritat. KINOPLATZ és un món. Com Kraftwerk, com Can, com Macromassa, com Magma. Conjunts musicals que construïren espais de creació absolutament únics i on qualsevol cosa era possible i on tot manifestava la divinitat d’uns déus coneguts i venerats només en aquells mons tancats, fora dels quals el seu poder s’esveïa i els seus noms no significaven res en absolut.

Una de les portes al mon KINOPLATZ es troba a http://kinoplatz.blogspot.com/

La resta de portes s’obren i es tanquen amb un ordre atzarós i caòtic, als punts on tenen lloc les seves performances i ara també a Espais netlab.

DISCOGRAFIA

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s