Just another WordPress.com site

ESPAI MASCLE

ESPAI MASCLE és el reflex de la personalitat múltiple d’en Pep Frías al marge de les diferents bandes on ha participat (Popular 66, Marinero Coll, Fashion Korps/Clavícula) i també dels seus projectes més experimentals en solitari (Espai de Treball Alternatiu).

Vol abastar qualsevol mena d’estil o sonoritat, fent una sonora rialla a la cara dels defensors de la coherència artística.

A partir d’ara publicarà a la xarxa músiques antigues i d’altres actuals amb la intenció final de demostrar que al darrere hi ha quelcom més que un cos sexi i una cara bonica.

Enregistraments aillats al llarg dècada dels noranta del segle passat van omplir les dues primeres referències publicades per Espai Mascle. Es tracta de l’EP Paranys, música incidental per esdevenir imatges, i Cubilete sensación, recull de peces rítmiques i hipnòtiques. Moltes altres cançons resten inèdites degut a la manca de qualitat tècnica d’aquells enregistraments.

A banda de col·laboracions puntuals en compilacions internacionals, ha publicat MimiDisc, tres cançons havien de formar part d’un LP que, abandonat prematurament, es va quedar en un EP en la més pura tradició dadà. Construït de forma arbitrària a base de fragments prèviament enregistrats.

Mòrses és un LP de rock psicodèlic. Cançons curtes i rítmiques alternades amb folk còsmic ambiental conformen la cara A. Al revers trobem una llarga peça de feedback elèctric i un epíleg percussiu i atmosfèric enregistrats en directe.

DISCOGRAFIA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s